ORDU İKİZCE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası İkizce Şehit Hüseyin Akar Ortaokulunda düzenlenen bir törenle kutlandı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılı İlköğretim Haftası İkizce Şehit Hüseyin Akar Ortaokulunda düzenlenen bir törenle kutlandı.

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası kutlama programı 20 Eylül 2016 Salı günü saat 09.30´da  Milli Eğitim Müdürlüğü Çelenginin Atatürk Anıtına sunulması ile başladı. 

İlçe Kaymakamımz Sayın Yusuf TURAN, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aykut FİDAN, İlçemizdeki daire amirleri, okulumuz öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşen programımız; İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aykut FİDAN´ın eğitime, birlik ve beraberliği vurgulayarak yaptığı konuşmayla daha da anlam kazandı.

İlçe Kaymakamımız Sayın Yusuf TURAN´ın da okulumuzda bursluluk sınavını kazanan öğrencilere hediyelerini vermesi ve tüm öğrencileremize yeni öğretim yılı için güzel dileklerde bulunmasıyla program devam etti. 

Programımız İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Aykut FİDAN´ın ilk ders zilini çalmasıyla sona erdi.

 

Merkez Mah. Hasan Kalyoncu Cad. No5/3 İKİZCE/ORDU - 0 452 371 28 66

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.